Vanuit een droom om ooit mijn geld te verdienen met fotograferen ben ik begonnen met het maken van een website. Zonder enige vorm van kennis en ervaring gestart met het opbouwen van een HTML website. Wordpress of dergelijke background paketen bestonden nog niet echt.

Het maken en bezig zijn met de website vond ik een erg leuke bezigheid naast mijn reguliere banen. Later met de komst van meer dynamische websites heb ik mijzelf in geleerd in Wordpress. Wordpress zorgt voor de basis, jij doet de rest. Na mijn foto website “frametwentyone” wat hoofdzakelijk gericht was op actie fotografie, heb ik Trail-Addicts opgericht. Een blog/magazine volledige gericht op mountainbiken.

Deze website bouw en beheer ik nu al een goede 10 jaar. Telkens gezocht naar verbeteringen, verdiept in google optimalisatie, mobiele bruikbaarheid en alle andere aspecten die nodig zijn om met succes een website te beheren.

Hoe tof is het, als je met deze kennis andere partijen kan helpen. Zo is de start begonnen om de website www,mtbverbier.com te beheren voor een bedrijf waar we door de jaren heen bevriend mee zijn geraakt.

Je bouwt niet alleen een website je helpt mee aan het succes van hun bedrijf.

Dat is waar het bij mij over gaat. Daarom biedt ik mijn hulp tegen lage tarieven aan. Ik kan jou website opzetten opbouwen en hoofdzakelijk jou helpen om verder te komen.

Wil je meer weten?

Bel me_

+31 6 42 72 72 93

PS: Dat fotograferen is nooit gelukt trouwens, soms moet je erkennen waar niet je specialiteit in zit_ 😉

Recente projecten

Contact

rik_harms@hotmail.com

+31 6 42 72 72 93

Office

Bergamotte 38

6846 HP Arnhem

Nederland